Immerse yourself in total calm and enjoy a quiet carefree existence at The Hamsa – a new health and relaxation resort on the exquisite Island of Bali.

Benefit from Yoga at sunrise, tasty home-made organic food and luxurious treatments at our Ayurvedic Spa and start to forget your busy, stressful life.

Relax, unwind and let yourself breathe at The Hamsa.

Zorgeloos genieten en ontspannen

The Hamsa is een nieuw health & relaxation resort op Bali met een full service concept. Onze Ayurvedische Spa, twee zwembaden en ons restaurant liggen voor je binnen handbereik in een spectaculaire natuurlijke arena. En bij een verblijf in onze sfeervolle accommodatie is ochtendyoga bij de prijs inbegrepen.  

a copy

a copy

Rust, gezondheid en plezier

Wij geloven in de kracht van balans. Daarom krijg je bij ons een complete mix rust, gezondheid en plezier op je bord, en het wordt je opgediend in Balinese gastvrijheid! In The Hamsa kun je rust vinden zoals in een ashram, aan je gezondheid werken zoals tijdens een detoxweek en gezellig met een drankje aan het zwembad zitten. We bieden je de kans om je eigen ideale vakantie samen te stellen.

What's in a name?

Ook in onze naam hebben we tijd en aandacht gestoken. We wilden het hele gevoel van het resort erin laten terugkomen. En dat is gelukt!

Hamsa is een Sanksriet woord en wordt binnen het hindoeïsme als meditatiemantra gebruikt. Het staat voor de vraag ‘Wie ben ik?’. Voortdurende herhaling van het woord verandert het in ‘Soham’, wat het antwoord geeft: ‘Ik ben Dat’. Hamsa betekent ook ‘witte zwaan’. De witte zwaan staat symbool voor puurheid, volmaakte eenheid en balans.De vlucht van de Hamsa symboliseert de vlucht uit de sleur van het dagelijks leven en de terugkeer naar jezelf.

Namens The Hamsa nodig ik je van harte uit om een vlucht naar ons resort te nemen en puurheid en balans in jezelf te vinden!.

concept_img3