Bungalow

IMG_3356

Appartment

main12

Villa Penthouse

Een overvloed aan rust en ruimte....

The Hamsa ligt in de tropische heuvels van Lovina, waar een weldadige rust heerst. Idyllisch omringd door groene rijstterrassen, palmbomen en bergen geniet je hier elke seconde van tropische vlinders, vogels en kleurrijke bloemen. En van het adembenemende uitzicht over de Balizee dat geen moment hetzelfde is. ‘s Avonds zie je hoe de zon achter Java in zee verdwijnt en plaatsmaakt voor de sterrenhemel.

.... waarin je jezelf kunt vinden

Overweldigend, maar toch kleinschalig. The Hamsa is een intiem resort, waar je de tijd en ruimte hebt om tot jezelf te komen. En omdat onze ervaring is dat rust en ruimte hand in hand gaan, hebben we The Hamsa gebouwd op een landgoed van meer dan 20.000 m2 – ongeveer vier voetbalvelden groot. Een wandeling over een natuurlijk pad brengt je langs onze Ayurvedische Spa, twee infinity zwembaden en onze Bale Bengongs. Deze houten, open rusthuisjes geven je de ultieme Bali-ervaring en zijn zen-proof.

De keuze is aan jou...

Maak een keuze uit onze accommodatiemogelijkheden, voeg daaraan balans,rust en verbinding met de natuur toe en creëer je eigen unieke beleving:

accomodation_nieuw_foto1